POCKET DIAMANTPOCKET DIAMANT 160*200
POCKET DIAMANTPOCKET DIAMANT 160*200
POCKET DIAMANTPOCKET DIAMANT 160*200
POCKET DIAMANTPOCKET DIAMANT 160*200
POCKET DIAMANTPOCKET DIAMANT 160*200

POCKET DIAMANT 160*200 (4)

Firma : SALTEX MOB
Preț : 1.435 RON(Tva Inclus)

 

Salteaua cu arcuri împachetate individual de grosime foarte mare ce cuprinde un strat de Memory Foam.

Tehnologia de producere a saltelelor „POCKET-SPRING” conferă o mai mare rezistență și durabilitate având proprietăți ergonomice (superortopedice/sanitare) în același timp fiind foarte flexibilă și confortabilă.

Aerisirea saltelei se realizează perimetral prin intermediul materialului air permissive dispus de jur împrejurul saltelei.

Arcurile cu diametru mic de 56 mm legate între ele cu stofă, au o acțiune indiviuală asupra corpului pastrând o poziție corectă a coloanei/întregului corp pe toată durata somnului.

Aceasta saltea are proprietatile ergonomice-sanitare ale saltelelor superortopedice (tip Bonell) dar in plus conferă o senzație de confort sporit si flexibilitate datorită tehnologiei folosite.

In plus beneficiați de un strat suplimentar de 2,5 cm de Memory Foam.

 

Stratul de Memory Foam este de o calitate superioară, conferită de materialul din care este fabricat: memory foam – material vâsco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigură dispersarea uniformă a punctelor de presiune, dezvoltat pentru programele spațiale NASA și folosit pentru scaunele navetelor spațiale.

 

Produse asemanatoare